Stekko

Brisanje naloga

Svoj Stekko nalog možete obrisati u bilo kom trenutku, u web aplikaciji. Potrebna vam je samo lozinka.

Kako da ga obrišete

  1. Prijavite se u Stekko.
  2. Otvorite Podešavanja.
  3. Skrolujte do dna i kliknite na Brisanje naloga.
  4. Unesite lozinku i potvrdite dugmetom Obriši trajno.

Odmah ste odjavljeni, na ovom i na svim ostalim uređajima.

Šta se briše

Sve. Vaš nalog i svi vaši podaci se brišu odmah i trajno:

  • vaše ime, email adresa i lozinka
  • svi troškovi koje ste dodali
  • vaša podešavanja: valuta, vremenska zona, format brojeva i mesečni budžet

Ništa se ne zadržava. Kopije u rezervnim kopijama baze uklanjaju se u roku od 30 dana, kako stare kopije ističu. Brisanje naloga ne može da se poništi, pa ako želite da sačuvate svoje troškove, prvo preuzmite PDF izveštaj iz Izveštaja.

Ne možete da se prijavite?

Pošaljite email na stekko.support@gmail.com sa adrese kojom ste se registrovali i zatražite brisanje naloga. Obrisaćemo ga u roku od 7 dana i javiti vam kada bude gotovo.

Pogledajte i Politiku privatnosti i Uslove korišćenja.